Sponsoring 2024

De Video Experience Day evolueerde doorheen de jaren tot een gevestigde waarde in de wereld van de audiovisuele bedrijfscommunicatie. Dat was alleen maar mogelijk dankzij onze structurele partners en sponsors.

De Video Experience Day is een ideale gelegenheid om naamsbekendheid te creëren voor uw organisatie. Zowel kmo’s, als grote bedrijven vinden bij ons het juiste format voor de meest optimale ‘opportunity to see’. Ook interesse om bij te dragen aan dit evenement? Neem dan zeker een kijkje in het sponsordossier.

Co-organisatoren

AP Hogeschool Antwerpen telt 14.000 studenten, 28 professionele bacheloropleidingen, 10 artistieke -en 16 graduaatsopleidingen, verdeeld over vier departementen en twee Schools of Arts.

Bij AP Hogeschool staat de student centraal en is persoonlijke begeleiding zeer belangrijk. Dankzij een intensieve studieloopbaanbegeleiding helpen wij onze studenten de juiste studiekeuze te maken en ondersteunen wij hen om een succesvol studietraject af te leggen.

AP is een hogeschool waar de departementen en opleidingen hun vakgebied overstijgen en hun kennen en kunde delen. Een hogeschool waar medewerkers en studenten kansen krijgen om te groeien en te bloeien en te bouwen aan zichzelf.

De enige business zender in Vlaanderen, Wallonië en Brussel staat voor betrouwbare financieel-economische berichtgeving met een klare kijk op business, economie en geld. Dankzij het ruime programma-aanbod heeft Kanaal Z/Canal Z zich als multi-themazender gepositioneerd en zorgen beide zenders dagelijks voor duiding en inspiratie voor ondernemers en beslissers.

Kanaal Z/Canal Z bereikt dagelijks gemiddeld 517.443 unieke kijkers op een weekdag, in het weekend piekt de zender boven de 750.000 – 1.100 000 kijkers op zaterdag en zondag. Het gemiddeld dagbereik kent sinds vorig jaar een stijging van maar liefst 29,3%, te komen van 399.500.

Als tweede missie helpt Kanaal Z/Canal Z de bedrijven met de optimalisatie van de audiovisuele bedrijfscommunicatie. Audiovisueel as a Service! (A.a.a.S)

Vanuit deze missie is Kanaal Z/Canal Z de stuwende partner van de Video Experience Day.

Als derde missie stimuleert Kanaal Z/Canal Z het ondernemerschap en zetten de zenders aan tot ondernemen.

Structurele partners

Mede mogelijk gemaakt door